The Sloppily Spraying Kraut - Seven Lonely Days

Vild och vågad

Vild och vågad
Idag ska jag kasta mig ut ut min bekvämlighetszon. Jag ska nämligen lag något som jag aldrig lagat förut. Jag ska laga mat med misopasta, som är en speciell japansk soja produkt. Och alla som känner mig vet att detta skulle kunna gå käpp rätt åt pip svängen. Men jag känner mig ändå lite halvt självsäker mest för att jag måste det för att inte gå under an skräck inför att laga mat. 

Innan jag gifte mig så kunde jag inte alls laga mat. Min mamma satte mig på att laga mat endag i veckan hemma så att jag skulle lära mig innan jag flyttade hemifrån men det blev aldrig av för att jag köpte bara hemmans när det var min tur att laga något. Jag brukade köpa pizza eller typ thaimat på vägen hem från stationen. Och när jag gick i skolan och vi skulle laga mat på hemkunskapslektionerna var jag inte speciellt duktig heller, min lärare kröktes till och med en gång när hon smakade på det som min grupp hade lagat under lektionen. 

Så när jag gifte mig så var jag inge vidare på att laga mat till min mans stora besvikelse. Men som tur var så älskade han mig tillräckligt för att stanna ändå. Och med lite tålamod och övning så har jag faktiskt blivit ganska så bra. Men forfarande så har jag ju vissa saker som jag lagar om och om igen och det är därför som jag har blivit duktig på dom. Så därför är det väldigt modigt av mig att laga något som jag aldrig lagat förut. Som misopasta. Jag är inte ens säker på vad man ska ha det till så nu i bilen på vägen hem så ska jag sitta och googla lite förslag på vad jag kan göra till.